Aurora Borealis

In maart ben ik een week op de Lofoten in Noorwegen geweest. Ik wilde heel graag het Noorderlicht zien en dit was een cadeautje voor mezelf voor mijn 50e verjaardag.
Het zien van het Noorderlicht was een feestje! Als een kleuter heb ik staan springen (en daarmee bewogen foto’s … ).

Buiten dat is de Lofoten een van de prachtigste gebieden die ik ooit heb gezien en na twee dagen had ik al spijt dat W. er niet bij was. Voor mij als Sneeuwkind was het ook een verademing om weer boven te zijn en de Nordische sfeer heb ik in mij opgezogen, niet wetende wanneer ik ooit weer terug ga. Het landschap, de kou, Stat Oil, Polar Brod, Pytt i panna … je vergeet het nooit, het zit in je bloed en gaat er nooit meer uit. Evenals het als vanzelfsprekend is in je Sorels stappen en een muts over je oren te trekken ….

Bij het tapje Reizen, heb ik deze reis gesplitst in Lofoten en Aurora Borealis. Gewoon, omdat ze allebei zo fantastisch zijn!

Noorderlicht001web.jpgNoorderlicht002web.jpgNoorderlicht003web.jpgNoorderlicht004web.jpgNoorderlicht005web.jpgNoorderlicht006web.jpgNoorderlicht007web.jpgNoorderlicht008web.jpgNoorderlicht009web.jpgNoorderlicht010web.jpgNoorderlicht011web.jpgNoorderlicht012web.jpgNoorderlicht013web.jpgNoorderlicht014web.jpgNoorderlicht015web.jpg
This entry was posted in Uncategorized.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*