Fotograferen met de Lensbaby

Puur per toeval ontdekte ik een aantal maanden geleden de enorm leuke mogelijkheden van de Lensbaby. Niet het makkelijkste lensje, de eerste week schoot ik niks scherp. Maar in combinatie met de DMF functie van de A99 en focus peaking kwam ik een stuk verder. Van een fotografie vriendin mocht ik wat meer spulletjes lenen en zo kocht ik van mijn verjaardagsgeld een setje accessoires. Een macro converter, fun apperture schijfjes (leuk voor de kerstkaart), macro ringetjes, een wide angle lens en een telephoto lens. En als klap op de vuurpijl de Sweet 35 optic.

Eind april heb ik de lens voor het eerst op een bruiloft ingezet en wat een leuke aanvulling is dat zeg! Net even anders, net even speels, gewoon heel erg leuk!

Hieronder wat beelden die ik de afgelopen met de Lensbaby maakte. Klik op de plaatjes voor grotere beelden.

_DSC9938web.jpg_DSC9949web.jpg_DSC9950web.jpg_DSC0192web.jpg_DSC1586web.jpg_DSC0196web.jpg_DSC1394web.jpg
This entry was posted in Uncategorized.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*